Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun tarafıtlarına bileğinelim!

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından makam hulliyatmlarına denli kullanılan düzen renkleri içinde kendine durum edinmiş renk olarak nispeten özen çekiyor.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin sair odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet tren.

Bir mekanda haddinden fazlaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Filli Boya’nın teceddütçi Etkili Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son huzur iç cephe boyasıdır.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu renk enikonu kullanışlı ve keyif vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile henüz zıt pastel kemiksiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta mutfak ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda necip ve düzenli bir görünüm elde etmek isteseniz üstelik hafif kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi istimal etmek bağırsakin deneyebileceğiniz antrasit gri dekorasyon birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Kampanyalardan istifade etmek yürekin 6563 adetlı yasa kapsamında Tavzih ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla henüz azca maç olasılığınız vardır.

Antrasit renk konut dekorasyonunda modern ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık antrasit renk tonları renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Buz grisi rengi mevsim dönem gümüş gri diyerek bile antrasit renk tonları adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir gaz yuvarı peydahlamak karınin bu rengi elan har tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Banyo içinde yaldırak bir yapı veya dizayna müsaade verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page